Charlotte har skrevet bok til foreldre

10. februar 2023

På Gründerhuset Hi5 i Tønsbergsentrum er Charlotte Mjelde en av dem som har fast plass blant de titalls gründerne som har dette som sin kontorplass.

Charlotte er psykolog, foredragsholder og mamma til to. Til daglig jobber hun blant annet med den nettbaserte foreldreportalen Hjertefamilie.no. Og på Instagram har hun opparbeidet seg en stor følgerskare under navnet @charlotte.mjelde, hvor hun omtaler ulike temaer innenfor familieliv og psykisk helse. I tillegg til å dele kunnskap på nettet har Charlotte skrevet boka, «Bli klokere på barnet ditt». Her hjelper hun foreldre med å forstå hvordan barnet deres er skrudd sammen og hvordan en kan løse typiske utfordringer i småbarnslivet.

– Ny kunnskap om barns utvikling gjør at vi må møte barna på en annen måte enn vi selv ble oppdratt, sier Charlotte.

I boken viser hun hvordan du, som forelder, kan kommunisere med barnet ditt på måter som gjør godt og føles godt, både for ditt barn og deg.

– Basert på den nyeste forskningen innenfor barnepsykologi, får du tips og råd om hvordan du kan bygge god selvfølelse hos barnet, og være den forelderen du ønsker å være, forklarer hun.

Torsdag 2.mars klokken 18.00 ønsker Charlotte Mjelde velkommen til boklansering av boken «Bli klokere på barnet ditt» på Tønsberg og Færder Bibliotek. Her inviteres du til en kveld med bokbad av forfatteren og live spørretime om typiske utfordringer i småbarnslivet.

I tillegg vil det være muligheter for å kjøpe boka, og mingle med likesinnede foreldre.

Vil du bli med på lanseringsfesten? Meld deg på via denne linken:
https://fb.me/e/67eruoYce

Foto:Karina Lange

Flere aktuelle saker