Jul i Tønsberg

Julelysene lyser over byen og julevinduene er vakkert pyntet, velkommen til jul i Norges eldste by.

I år presenterer Tønsberglivet sammen med Tønsberg kommune og samarbeidspartnere fra næringslivet det største juleprogrammet noen sinne.
Vi håper du setter av tid, og tar med familie, venner, kollegaer, ja alle du kjenner og får med deg julekonserter og aktiviteter for barna i byen.
Alt er gratis!
Vi håper også at du legger julehandelen til byen. Butikkene tilbyr fagkompetanse og selvsagt pakker de inn gavene for deg.
Byens restauranter byr på masse god julemat, så her vil alle sansene taes i bruk.

I år håper vi virkelig du setter av tid til å ta inn den deilige førjulstiden sammen med oss, velkommen til en hyggelig julehandel og masse gratis opplevelser i Tønsberg sentrum fra 10.november til 31.desember.

juleprogram

Julegateåpning

Gatene fylles med velduftende edelgran og strålende lys, og butikkene åpner julebutikkene. Julen er på vei inn til Tønsberg, og dette må markeres.

Butikkene i sentrum holder kveldsåpent med sine nypyntede julebutikker fra 10.00-18.00, så du kan rusle gjennom byens gater og nyte synet og lukten, og ta en velfortjent pause i en av byens butikker. Butikkene byr på forskjellige aktiviteter, så her er det bare å ta turen.

Julegrantenning

Innbyggerne i Tønsberg-regionen inviteres til en stemningsfull julegrantenning på Tønsberg torv siste lørdag før advent. Arrangementet starter på brygga kl. 15.30 med underholdning på Lindahlplan, før nissefamilien ankommer brygga i Kristinaskipet og leder an i fakkeltoget opp til torvet og selve julegrantenningen. Arrangører er Tønsberglivet, Tønsberg kommune, Frelsesarmeen, Røde Kors, Kristinaforeningen.

Julekonserter

Tønsberglivet arrangerer hvert år en rekke gratiskonserter på Tønsberg torv.