Jul i Tønsberg

Julen i Tønsberg er nydelig! Mange tusen julelys gjør sitt beste for å lyse opp hverdagen vår, gater og vinduer blir vakkert pyntet. På Torvet blir det  julegrantenning, konserter og torvhandel. 

Tønsberglivet i pepperkaker

Tønsberglivet inviterer alle innbyggere i Tønsberg-regionen til å bli med på å bygge Tønsberglivet i pepperkaker. Pepperkakebyen etableres som en utstilling sentralt i bykjernen til glede for publikum. 

Julegateåpning

Gatene fylles med velduftende edelgran og strålende lys, og butikkene åpner julebutikkene. Julen er på vei inn til Tønsberg, og dette må markeres.

Butikkene i sentrum holder kveldsåpent med sine nypyntede julebutikker fra 10.00-20.00, så du kan rusle gjennom byens gater og nyte synet og lukten, og ta en velfortjent pause i en av byens butikker. Butikkene byr på forskjellige aktiviteter, så her er det bare å ta turen.

Julegrantenning

Innbyggerne i Tønsberg-regionen inviteres til en stemningsfull julegrantenning på Tønsberg torv siste lørdag før advent. Arrangementet starter på brygga kl. 15 med underholdning på Lindahlplan, før nissefamilien ankommer brygga i Kristinaskipet og leder an i fakkeltoget opp til torvet og selve julegrantenningen. Arrangører er Tønsberglivet, Tønsberg kommune, Frelsesarmeen, Røde Kors, Kristinaforeningen.

Julekonserter

Tønsberglivet arrangerer i samarbeid med Kirkens Bymisjon en rekke gratiskonserter på Tønsberg torv med innsamling til inntekt for Bymisjonens kampanje ”Gled en som gruer seg til jul”.