Nyt påsken i Tønsberg og Færder

22. mars 2024

Skal du tilbringe påsken hjemme i år? Da har vi samlet noen gode tips til deg som ønsker å være turist i egen region. Her vil det være noe for alle og enhver.

Ta turen ut på idylliske Tjøme

 Ønsker du en avslappende påske? Engø Gård tilbyr sin Lazy Stay-pakke mandag til onsdag i påskeuka, samt hver søndag.

Her kan du nyte spa, benytte deg av badstuflåten til halv pris og spise en herlig italienskinspirert treretters sharingmeny på kvelden. Og natten tilbringer du i en komfortabel seng før du kan gå  å nyte en nydelig frokost.

Ønsker du heller en dagstur til Engø, tilbyr de vårmeny i Pileredet, italienskinspirert middag, afternoon tea med krim, DJ Thursday og Jazzlunsj i løpet av påskeuken.

Mer informasjon om priser, datoer og booking finner du her.

Har du allerede tatt turen ut på Tjøme ligger ikke Stall Verdens Ende langt unna. Her kan du i påsken oppleve alpakkavandring på Verdens Ende, eller bli med på musikkquiz i Stallkroa. Her får du også muligheten til å kjøpe enkel mat og drikke.

 Opplev dyr og natur på Verdens Ende. Book din opplevelse her.

Høyt og lavt

På Tjøme har du også muligheten til å utfordre deg selv i klatreparken som finnes hos Aktiv Fritid. Her kan hele familien prøve seg på en løype som går både høyt og lavt, på Skjærstorsdag fra klokken 13.00.

Eller kunne du tenkt deg å prøve Via Ferrata?Da har du muligheten på påskeaften fra klokken 13.00.

Book din opplevelse her

 

Opplev skjærgården i påsken

Vil du nyte påsken i den fantastiske skjærgården vår,  tilbyr Fjordtaxi ulike tjenester hver dag hele året. På den måten kan du bli med på alt fra guidede turer til å bli fraktet ut til en av øyene.

Østre Bolærne  ønsker deg blant annet velkommen i påsken. Da åpner Restaurant Kompasset torsdag i påskeuken, og er åpen helt til andre påskedag.

Skjærgårdskvinnene skal ha åpent hus med salg av vaffel og kaffe på øya, og Tønsberg Forsvarsforening arrangerer guidede turer rundt på Bolærne.

Mer informasjon om Østre Bolærne finner du her. Og alle tjeneste til Fjordtaxi finner du lett tilgjengelig her.

Unn deg selv en skikkelig bypåske

I Tønsberg sentrum har du muligheten til å booke deg en deilig overnatting på Quality Hotel Tønsberg. Her kan du nyte et herlig måltid på Brasserie X, før du legger deg til å sove og våkner til utsikten av Tønsberg by.

Tusler du fra hotellet og ned til bryggekanten har du muligheten til å oppleve påsken fra vannet i kajakk. Kajakkpadling.no tilbyr padling fra Brygga mandag 25.mars klokken 07.00-09.00, eller så kan avslutte påsken med en padletur mandag 1.april kl.2.00-14.00 fra Brygga.

Skulle du ha lyst til å utfordre deg selv med en quiz, eller møte andre kjent på åpningen av uteserveringen på Foyn? Da kan du glede deg over et forrykende program hos Foyn i påsken.

Vi ønsker deg en riktig god påske i Tønsberg og Færder.

Flere aktuelle saker