Nytt fra våre medlemmer

13. februar 2023

Her vil du som er partner og medlem i Tønsberglivet få en oversikt over tilbud og nyheter fra andre medlemmer hos oss.

Oppfyll drømmen i vinterferien med DNT Tønsberg og Omegn

Har du lyst til å krydre ferien din med fart og spenning tilbyr DNT Tønsberg og omegn mange ulike aktiviteter for store og små.

For barn og ungdom i alderen 10-13 år er det muligheter å melde seg på friluftsskole. Her får barna en introduksjon til friluftslivet kombinert med aktiviteter og lek. Du kan lese mer om tilbudet fra DNT her.

Hvis du har ungdommer i hus som har drømt om å prøve hundekjøring kan de oppfylle drømmen i løpet av ferien. DNT Ung legger ut på tur fra 18.-19 februar. Nysgjerrig? Sjekk ut mulighetene her.

Hvis du er av typen som elsker toppturer kan dette tilbudet fra DNT være noe for deg i ferien. Uansett hvor erfaren du er når det kommer til friluft og turer, kan naturen overraske deg. Noe av det beste du kan gjøre for din egen sikkerhet er å fylle på med kunnskap og erfaring. DNT Tønsberg og Omegn arrangerer skredkurs i Raulandsfjellene i vinterferien. Her får du blant annet lære om hvordan du kan ta best mulig rutevalg i et alpint landskap.

Vil du ut på tur eller lære mer om friluft tilby DNT Tønsberg og Omegn mange opplevelser for store og små i regionen vår. Ta en titt, og se om du kan finne noe som frister til en tur ut i den flotte naturen vi omgir oss mer.

 

 

Godt tilbud til deg som er medlemm eller partner

Flere aktuelle saker