Våre prosjekter

Tønsberglivet jobber strategisk og målrettet med å skape en attraktiv region. Selskapet er avsender av flere store prosjekter, arrangementer og kampanjer.

Skjærgårdsmat

Skjærgårdsmat AS skal være en arena for matglede og viktige diskusjoner om mat, bærekraft og helse, samt inspirere til samarbeid, innovasjon og verdiskapning for aktører i næringen.

Færderfestivalen

Når båtene i Færderseilasen kommer til mål er det duket for Færderfestivalen med Tønsberg Brygge og Tønsberg By som arena. Ca. 750  båter og mange tusen seilere  legger til kai i bryggeområdet, og vi inviterer til en folkefest i den anledning.

Færder Tønsberg 365

Færder Tønsberg 365 er en portal for de som vil oppleve regionen vår. Her har vi samlet spennende opplevelser og aktiviter.

Prospekt Tønsberg

Prospekt Tønsberg er en portal der næringslivet i Tønsberg blir presentert. Tønsberg har en stor bredde og mye å by på for de som ønsker å starte næring her.

Handlingsprogram for sentrum

Handlingsprogram for sentrum er et offentlig-privat-samarbeid hvor vi jobber med oppgradering av ulike byrom i sentrum. 

ulike aktiviteter

Nyt Tønsberg

Velkommen til Tønsberg og Færder i ferien. To uker i året går aktivitets leverandører og restauranter sammen og gir deg muligheten til å nyte gode matopplevelser og spennende herlige utflukter. Det blir også arrangert Barnas dag med mange morsomme opplevelser.

Barn i byen

Dette er et prosjektsamarbeid mellom Tønsberglivet og barnehagene i kommunen, hvor alle barnehagene to ganger i året gjennomfører et spesielt kunstprosjekt.

Tønsbergdagen

I juni hvert år arrangerer Tønsberglivet Tønsbergdagen, som er den største handelsdagen i Tønsberg i løpet av året.

Teknologikonferansen

Teknologikonferansen «Det spirer» i Tønsberg har blitt en viktig konferanse for alle som er opptatt av teknologi, og hvordan den i raskt tempo endrer samfunnet vårt. 6. mai 2022 samler vi noen av landets beste foredragsholdere til å gi oss innsikt i hvordan de bruker teknologien og se nærmere på løsningene vi vil se fremover. 

Innflytterfesten

Tønsberglivet inviterer de som har flyttet til regionen det siste året til innflytterfest. Målet er å fortelle om Tønsber og Færder, og ha det moro sammen. 

Prøv Tønsberglivet

Mange har lyst til å flytte til Tønsberg. Vi inviterer til å teste Tønsberglivet en kveld. Vi møtes i Foynhagen for mat, drikke og hygge – og nyter sommerkvelden med konsert og bryggesleng,

Prøvebo Tønsberg

Vi har så mye fint å by på. Derfor har vi flere ganger hatt en kampanje der vi inviterer de som er nysgjerrige på området vårt til å komme en helg å prøvebo Tønsberg.

Tønsbergprisen

21.mai 2022 inviteres næringslivet til årets høydepunkt– utdeling av Tønsbergprisen. Det skal deles ut 6 priser i tillegg til Tønsbergprisen.

Handelensdager

Handelens dager

Butikkene fylles opp med sesongens aller siste varer. På denne dagen vil butikkene bugne av gode tilbud og flotte varer, og de ansatte står klare med fagkompetanse og en hjelpende hånd 

Jul i Tønsberg

Julen i Tønsberg er nydelig! Mange tusen julelys gjør sitt beste for å lyse opp hverdagen vår, gater og vinduer blir vakkert pyntet. På Torvet blir det  julegrantenning, konserter og torvhandel. 

Strandryddedagen

Sammen med gode samarbeidspartnere inviterer vi skoler og lag/foreninger i Tønsberg og Færder kommune til ryddedagen. En dag der vi sammen gjør en dugnad for vår vakre region.

Bondens  marked

To ganger i året ønsker vi å sette fokus på at Vestfold er det største grønnsaksfylket i Norge. På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden.

Gjenbruksmarked

Tre ganger i året åpner Torvet opp for Gjenbruksmarked midt i sentrum. Denne dagen blir Torvet fylt med boder som har alt fra møbler, til klær og interiør.

Torvleie

Tønsberglivet forvalter Torvet i regi av Tønsberg kommune. Vårt mål og ønsker er å fylle Torvet med aktiviteter året rundt, i form av festivaler, markeder, konserter, arrangementer og tradisjonell torghandel.

Magasiner og Aviser

Tønsberglivet har mange spennede publikasjoner som gis ut i løpet av året.

Den store kaffedagen

Følelsen som blir vekket når du kjenner duften av en kopp nytraktet kaffe, er det vanskelig å sammenligne? Vi feirer den internasjonale kaffedagen, ved å invitere til Den store kaffedagen! Denne dagen står kafeene i byen klare for å ønske deg velkommen på en kopp kaffe, for å vise frem håndverket som ligger bak.