Tønsberg: Opplevelser i kø

Den urbane lille storbyen har et unikt tilbud av  butikker og spisesteder. Kulturlivet blomstrer hele året.

Minutters gange til det meste i et kompakt sentrum

Er året da Tønsberg ble by

Butikker og spisesteder i sentrum

Show og konserter skaper liv 

Opplevelser og aktiviteter

Magisk konsert eller spennende spøkelsestur? Vikingbåt eller selsafari? Hesterygg eller sykkelrygg? Uansett hva du vil finne på, finner du garantert noe som frister her. 

Kulturkalender

Nyt herlige kvelder med fantastiske kulturopplevelser. Se hva som skjer i Tønsberglivet sin kalender.

Middelalderby ved sjøen

Sommerbyen Tønsberg er blitt en merkevare på samme måte som opplevelsesbyen Tønsberg. Her ligger det vekstmuligheter også for en handelsnæring i omstilling som kan kombinere opplevelser og butikklokaler i sentrum med netthandel utover Tønsberg sine grenser.

En attraktiv middelalderby med nærhet til sjøen og naturen kombinert med markerte urbane trekk gjør at for mange er Tønsberg byen å besøke.

De viktige vikingene

På den populære Tønsberg brygge, helt i vannkanten – ligger replikaer av vikingskipene og minner oss om Tønsbergs rike historie. En historie som er viktig for reiselivsnæringen i vår region.

Det er alltid noe som skjer

Spis ute-uka serverer 50 000 middag i høst- og vinterferien. I tillegg har vi aktiviteter rettet mer mot barn. Som Back to school som gir tusenvis av unge en felles og likeverdig opplevelse i sentrum.

Lego Build a change tar imot 15.000 besøkende til byens bibliotek hvor barna kan være med å bygge sine innspill til videre utvikling av sentrum. I tillegg til disse som her nevnt har Tønsberg omlag 20 andre arrangementer som alle skaper omsetning og/eller omdømmebygging for Tønsberg sentrum og bidrar til byliv i Norges eldste by.

Visit Vestfold

Visit Vestfold er destinasjonsselskapet til Tønsberg og Færder. Ta en titt på deres nettsider for å lese mer om området vårt som besøksdestinasjon.