TBG:FAGBREV

Denne utdanningen skal føre deg fram til en teoretisk eksamen i salgsfaget og tar utgangspunktet i det du allerede kan innen salg og kundebehandling, og de fagområdene du jobber med til daglig.

 

Utdanningen skal gi deg ny kunnskap og faglig påfyll innen blant annet:

  • Service og kundebehandling – Er den viktigste delen i jobben du gjør. Å yte god service og kundebehandling er en selvfølge, men det kan være mange ting man ikke tenker over at går under dette punktet, men som er meget viktig å fremme og forstå for å skape et godt helhetsbilde av servicen og kundebehandlingen du gir.
  • Markedsføring – Markedsføring er et spennende og morsomt emne. Å bli bevist på hvordan man gir virksomheten du jobber i et ansikt utad, samtidig som du lærer om kundenes handlemønster og tankegang er meget interessant.
  • Salg og oppfølging – Å selge er en ting, men å skape mersalg og å følg opp kunden er kanskje ikke like lett? Målet med salgsarbeidet bør være å bli så dyktig at kunden kommer tilbake og spør etter akkurat deg.
  • Økonomi – Som medarbeider tenker man kanskje ikke så mye på bedriftens økonomi, men med bedre økonomiforståelse faller brikkene ofte på plass. Det blir mer spennende å jobbe når man ser denne sammenhengen.

 

Målgruppe: Dette passer for deg som har erfaring innen salg og markedsføring og som ønsker å formalisere kompetansen din.
Antall plasser: Begrenset
Oppstart: August 2021
Eksamen: Desember 2021
Antall økter: 13 samlinger av 3,5 time (45,5 time)
Egenandel: kr 5 500 + eksamensavgift/ordinærpris kr 17 500,-