Vil du bli medlem i Tønsberglivet?

Driver du innenfor handelsnæringen og ønsker å være del av vår BYLIVSsatsning?

Tønsberglivet AS avdeling for BYLIV ønsker å samarbeide med flest mulig aktører innenfor næring, handel og gårdeiere i sentrumskjernen.

Det krever mye å jobbe for et samlet sentrum og å sørge for at Tønsberg er publikums førstevalg når det gjelder innkjøp og bruk av tjenester. Den jobben prøver vi å ta tak i hver eneste dag, men for å få dette til er vi helt avhengig av et samarbeid med næringsaktører, og håper derfor at du finner det av interesse å samarbeide med oss.

Som medlem av Tønsberglivet vil du kunne være med på å påvirke det som skjer i byen nå og i fremtiden. Sammen står vi sterkere!

Som medlemsbedrift får du bl.a.:

  • Mulighet til å bidra til et levende sentrum fylt med aktiviteter.
  • Bidra til å påvirke prosjekter knyttet til for eksempel parkering, julegater, fortetting, næringsarealer, Torvet, etablering av varehus utenfor sentrum osv.
  • Aktivitetsplan med oversikt over alle aktiviteter i sentrum.
  • Invitasjon til medlemsmøter fire ganger i året. Informasjon om kommende aktiviteter, innlegg av andre medlemsbedrifter og eksterne foredragsholdere, mingling & nettverksbygging.
  • Gavekortordning (for de som driver med handel).
  • Rabatt på annonsering i Tønsbergs Blad på nett, print og mobil i fbm. kampanjer.
  • Din bedrift blir søkbar på våre nettsider, du får mulighet til å ha kupongtilbud i vår kundeapp og å sende ut tilbud til kundeklubben på sms. Videre deler vi gjerne dine arrangementer og kampanjer på vår Facebookside.

Ønsker du å treffe oss finner du oss i kontorfellesskapet «Friends» nederst på Torvet, eller på mail:

hei@tonsberglivet.no

Vil du bli vår partner?

Driver du bedrift i og utenfor Tønsberg & Færder kommune og ønsker å bidra til å skape et attraktivt Tønsbergliv både for besøkende og innbyggere samt at du som bedrift er interessert i å tiltrekke deg de rette kundene og medarbeiderne når du har ledige stillinger, bli medlem hos oss da vel. Vi har ulike partneravtaler, og tar gjerne en prat med deg!