-Setter deg og dine ønsker i fokus

24. mai 2022

purplelounge ansatte

Ukas fjes er Anne og Lilla fra Purple Lounge.

Anne er utdannet hudpleier, samt makeup artist og fotterapi. Hun fant fort ut at hudpleiebransjen var veien å gå og sier hun trives veldig godt med dette. 

Lilla har eksamen som beauty spesialist og bachelor innen spesial hudpleie og level 4 i Laser/IPL, samt mange kurs innen helse, kosthold, hud og kroppspleie. Hun byttet ut jobben på kontor med hudpleieryrket og startet opp denne virksomheten med sin mann. Den gang under navnet Studio Lilla Bø som lå i Horten, men flyttet til Tønsberg kort tid etter for å kunne tilby større og finere lokaler, og ende flere tilbud av velvære, egenpleie og estetiske behandlinger.

Hva er ditt navn/bedriftens navn?
-Anne og Lilla på Purple Lounge

Kan du kort beskrive hva dere selger/tilbyr?
-Vi tilbyr det meste innen velvære og skjønnhet, og er genuint interessert i å hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv. Hos oss kan du få blant annet hudpleie, bryn/vippeløft, fotpleie, hårfjerning, shellac/gele/acryl og PMU.
Vi er ekstremt opptatt av god service og at ditt besøk hos oss skal bli en god opplevelse, uansett behandling. Velkommen!

Hva liker du best ved din bedrift?
-Vi liker å skille oss litt ut fra mengden og ikke ha de samme merkene som mange andre hudpleiesalonger i Tønsberg. Vi har også bred og god utdanning og erfaring innen vårt yrke. Med yrkesstoltheten på plass møter du blide og hyggelige hudpleiere, som setter kundens behov høyt hos oss.

Hva liker du best med Tønsberg?
-Vi liker Tønsberg fordi det er en stor, men ikke for stor by med yrede liv og masse hyggelige mennesker. En helt fantastisk sommerby, og det blir ikke helt dødt her om vinteren heller. Best av alt er vel at det skjer mye her for de som bor her og de som er tilreisende.

Så er du ute etter en dag med velvære eller bare en enkel behandling er vi sikre på at jentene på Purple Lounge tar ekstra god vare på deg!

Flere aktuelle saker