Foyn

Foyn

Besøk FOYN sin flotte restaurant og sett deg på deres solrike terrasse hvor du kan du nyte en deilig lunsj eller middag med god drikke. FOYN serverer mat de selv ønsker å spise, som kan deles eller nyte alene. I tillegg ftilbyr de gode cocktails i en hyggelig...
Steak

Steak

Steak ligger midt på Tønsberg brygge og tilbyr kullgrillet kvalitets kjøtt, streetfood og burgere. Steak bruker kun kvalitets råvarer for det beste resultat!
Westside

Westside

Hos Westside tilbereder du maten på bordet ved å steke den på lavasteiner. Nyt førsteklasses råvarer sammen med smakfulle sauser i en supersosial setting.    
Stasjonen

Stasjonen

Stasjonen serverer mat og drikke med høy standard. Menyen er tuftet på sesong og lokal tilknyting så langt det lar seg gjøre. Med innslag både fra det asiatiske og europeiske kjøkken.  
Peppes Pizza

Peppes Pizza

Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en amerikansk pizzameny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til deres klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr de også den spennende serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn....