Ukas fjes finner vi midt i byen

31. mai 2022

ansatt på bibbisfrisør torvet

Ukas fjes finner du hos Bibbis Frisør på torvet. De utfører alt inne hårbehandling og når du besøker dem kan du forventet det lille ekstra. Vi har snakket med Sunniva og fått vite mer om dem.

Hva er ditt navn og bedriftens navn?
-Sunniva Nerhus og Bibbis Frisør Torvet

Kan du kort beskrive hva dere tilbyr?
-Bibbis Frisør består av fire avdelinger i Nøtterøy, Tønsberg, Olsrød og Horten. Med nærmere 40 dyktige jenter ansatt som hver dag yter sitt beste for våre kunder. Vi ønsker å gi våre kunder et lite avbrekk i en travel hverdag. Kundeservise og faglig dyktighet er en selvfølge for oss.
Våre ansatte får kontinuerlig faglig oppdatering og personlig utvikling.

Hva liker du best ved din bedrift?
-Alle våre lojale kunder! Takk for at dere kommer til oss- og lar oss utføre vårt yrke som vi elsker! Alle de flotte kollegaene jeg har. En morsom og variert hverdag. Vi har et godt og kreativt arbeidsmiljø med stort fokus på trivsel. Samt en trygg og stabil arbeidsplass som har vært en del av bransjen i mange år.

-Vi er fremover lent og er lidenskapelig opptatt av frisøryrket og yrkesstolthet. At Bibbis Frisør investerer så mye tid i sine lærlinger.

Hva liker du best med Tønsberg?
-En fantastisk by med sjø og skog i umiddelbar nærhet. En kompakt by som byr på det du trenger. Torvet føler jeg er hjerte av Tønsberg, et møtested for mange og en flott plass å sette seg ned å ta inn bylivet på.

-Et flott by å drive Bibbis Frisør i!

Flere aktuelle saker